Duygularınıza Uygun Çiçek Siparişleri

Kendi sitelerinizi burada tanıtabilirsiniz.

Moderatörler: quaint, Tardigrada

Teknoweb
Genel Yetkili Adayı
İletişim:

Duygularınıza Uygun Çiçek Siparişleri

Mesaj gönderen Teknoweb »

İnsanlar duygularını seçtikleri çiçek türü ile simgesel bir şekilde dile getirirken renkleri ile bu duyguların yoğunluk derecesini belirlemiş olurlar. Yalnız bununla kalmayan yaratıcı çiçekçiler müşterilerine bir çiçek türünden kaç adet tercih etmeleri hakkında bilgi veriyorlar. Genelde çiçekçiler, müşteriler tarafından istenen çiçek türünün gül olduğunu belirtiyorlar. Güllerin adetleri dahi farklı bir anlam katıyor duygularınıza tercüman olmaları konusunda.Adetlerine göre farklı anlamlar belirten güller şöyledir;
1 gül: size odaklanmış özel sevgi
2 gül: seni seviyorum ve bu aşkın karşılığını alıyorum
3 gül: seni seviyorum
6 gül: seninle olmak istiyorum
9 gül: sonsuza kadar seni seveceğim
11 gül: hayatımda ki en önemli kişisin
12 gül: sevgimin karşılıklı olması beni mutlu ediyor
13 gül: gizli aşk
24 gül: her dakikamızı hatırlıyor ve mutlu oluyorum
33 gül: derin aşk ile seni seviyorum
108 gül: benimle evlenir misin?
999 gül: sonsuza kadar bitmeyen aşk ile seni seveceğim
1001 gül: ruhum son bulana kadar ömür boyu seni seveceğim
Resim
Yukarıda ki gül adetleri ve ne anlama geldikleri konusunda çiçek siparişivermeden bilgi sahibi olan bir çok kişinin en çok tercih ettiği gül adetlerinin böyle olduğu belirtiliyor. Bu anlamlar tamamen yaratıcılık adı altındadır. Ve evrensel olarak kabul edilmişliği yoktur. Güllerin tek bir anlamı vardır o da “seni seviyorum” demektir.Aşk, sevgi duygularını dışa yansıtamayanların tercihi olduğu gibi duygularını açıkça sevdiğine söyleyenlerin destekleyici bir araç olarak da tercih ederler.
Çiçek siparişiverirken çiçeğin anlamına, türüne rengine her şeyine dikkat edilmesinin gerektiği aşikar olarak herkes tarafından bilinir yalnız çiçek vermek erdemli bir davranıştır ve siz isterseniz yanlış çiçek seçimi yapın karşınızda ki kişi buna aldırış bile etmeyecektir. Onu mutlu eden sizin sergilediğiniz ince davranış ve tarafınızdan önem gördüğü düşüncesidir.
En güzel çiçek seçimlerini www.cicekciler.netadresinden yaparak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

“Site tanıtım” sayfasına dön